News Flash:

Salata de iarna

12 Decembrie 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata calda
Ingrediente: 300 g cartofi 3 buc. piept de pui 550 g napi 1 ceapa rosie 3 linguri oregano proaspat tocat 1 lingura mustar 1 lingura miere 2 smochine uscate 200 g frunze de salata 100 ml ulei de rapita 75 ml otet balsamic Mod de preparare: Mai intai se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Intr-un vas mai mare se pun mierea, oregano, 3 linguri de ulei si jumatate din cantitatea de mustar si se amesteca. Dupa aceea se adauga ceapa, morcovii si napii curatati si tocati si iarasi se amesteca bine. Se pun intr-o tava si se dau la cuptor 40-45 minute pana se rumenesc. In acest timp se prajesc vreo 10 minute bucatile de piept de pui intr-o lingura de ulei. Se intorc si se fac si pe cealalta parte. Otetul, smochinele, mustarul si restul de ulei se pun impreuna cu 50 ml apa rece intr-un blender si se mixeaza pana la omogenizare. Pieptul de pui se feliaza si se pastreaza cald. Pe un platou se aranjeaza legumele coapte, frunzele de salata, pieptul de pui si se garniseste cu dressingul de smochine. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi salate nuci pecan gogosar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1599 viz    0 com
1795 viz    0 com
1043 viz    0 com
1217 viz    0 com
1158 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024051 (s)