News Flash:

Salata de hrisca cu patrunjel

3 Ianuarie 2014
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri hrisca bio fiarta
1 legatura patrunjel proaspat
2 linguri ulei de masline extravirgin
putina sare neiodata
1 lingura zeama de lamaie proaspat stoarsa
1 felie de lamaie, pentru decor

Mod de preparare:

Se spala patrunjelul, se usuca de apa, prin tamponare cu servetele aborbante. Se taie patrunjelul, dar nu foarte marunt (ideal ar fi sa utilizati un cutit ceramic, pentru a evita oxidarea). Se aseaza patrunjelul intr-un bol, se adauga hrisca fiarta, se potriveste de sare. Se prepara un dressing din uleiul de masline si zeama de lamaie, care se toarna peste salata. Se amesteca usor, se repartizeaza in 2 boluri mici, se decoreaza cu lamaie si se serveste imediat.

Salata de hrisca cu patrunjel recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare neiodata lamaie servetele aborbante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013761 (s)