News Flash:

Salata de hrisca cu ciuperci si masline

2 Ianuarie 2013
3329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g hrisca
2 ciuperci
2 linguri seminte de susan
2 rosii
1 morcov
2 castraveti mici
1 ceapa
1 ardei gras rosu
10 masline
1 legatura patrunjel
1 lingura ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala hrisca, se acopera cu apa si se lasa la inmuiat timp de 5-6 ore. Se spala si legumele si se taie. Se scurg boabele de hrisca si se pun intr-un bol cu celelalte legume si cu maslinele. Se stropesc cu zeama de lamaie si cu uleiul de masline, se pune piper si sare dupa gust. Se baga la frigider pentru o jumatate de ora.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrisca ciuperci rosii morcov castraveti ceapa masline patrunjel piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012828 (s)