News Flash:

Salata de hrisca cu castraveti

5 Noiembrie 2013
2324 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g hrisca bio
3-4 fire cimbrisor tocate
1/2 ardei gras rosu
1/2 castravete Fabio
1/2 ardei gras galben
3 ridichi rosii
1 lingura frunze de patrunjel tocate
sare
piper alb dupa gust
1 lingura frunze de menta tocate
3 linguri ulei de masline presat la rece
zeama de la 1/2 lamaie

Mod de preparare:

Salata asta este gata in nici mai mult, nici mai putin de 15 minute! Se spala hrisca si se pune la fiert in aburi, cu 1 ceasca apa plata–1o minute (eu am folosit aparatul de gatit cu aburi). Intre timp, se spala legumele si se taie astfel: ardeiul si castravetele se taie cubulete, iar ridichile–intai jumatati, dupa care fiecare jumatate se taie rondele fine.

Dupa fierberea al dente a crupelor de hrisca, acestea se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se rastoarna intr-un bol. Se adauga legumele pregatite ca mai sus, se adauga verdeata tocata, se potriveste de sare si piper, dupa care se adauga uleiul si zeama de lamaie. Se amesteca bine cu lingura, se decoreaza cu menta proaspata si se serveste.

Salata de hrisca bio recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate bio retete salt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018883 (s)