News Flash:

Salata de gogosari copti

10 Mai 2011
1659 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de gogosari copti
Ingrediente: gogosari ulei sare otet Preparare: 1. Se aleg gogosari mari, se coc pe plita sau pe o tabla pe aragaz, pe toate partile, fara sa se arda, deoarece se rup la curatat. 2. Gogosarii copti se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera cu un prosop sau un capac. 3. Dupa ce s-au racit, se curata de pielite, se rade codita si se aseaza intr-o salatiera, iar deasupra se toarna un sos preparat din ulei, sare si otet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete drojdie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

979 viz    0 com
1340 viz    0 com
968 viz    0 com
1244 viz    0 com
1896 viz    0 com
1043 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018479 (s)