News Flash:

Salata de ghebe cu gogosari

19 Martie 2014
6355 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg gogosari
2 kg ghebe marunte
2 kg ceapa
250 ml otet
1 l apa
1,5 lingura sare mare
3 linguri miere de albine
4 linguri ulei
piper
ienibahar boabe
foi de dafin
boabe de mustar

Mod de preparare:

Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii fideluta, ceapa pestisori. Faci un bait din otet, apa, sare, miere, ulei,condimente. Cand clocoteste, oparesti cate 2-3 minute pe rand ceapa, gogosarii, ciupercile. Incorporezi ingredientele, asezi salata in borcane, mai dai un clocot baitului, umpli borcanele. Le capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 25-30 minute. Invelesti in paturi, lasi sa se raceasca treptat.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete conserve retete gogosari retete ghebe gogosari ghebe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014008 (s)