News Flash:

Salata de fructe cu sampanie si frisca

14 August 2013
2609 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben
2 piersici
2 pere
struguri albi si rosii
1 grepfruit rosu
2 nectarine
1 ananas din compot
1 pahar sampanie
3 linguri zahar

Mod de preparare:

Se spala pepenele si se sterge cu un prosop absorbant. Se taie pe jumatate pepenele. Piersicile se curata de coaja. Se spala fructele, apoi se taie cubulete. Se pun intr-un castron impreuna cu zaharul. Se amesteca si se dau la frigider pana in momentul servirii. Inainte sa le servim se adauga sampania rece peste ele. Se pun fructele in cupa de pepene.
Se orneaza cu frisca.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben struguri albi grepfruit rosu nectarine sampanie zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019919 (s)