News Flash:

Salata de fenicul cu iaurt si nuci

7 Ianuarie 2013
1932 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 bucati de fenicul
2 mere mari (sau 2 portocale)
1 catel de usturoi
2-3 linguri otet
3 linguri pasta de tomate
½ pahar iaurt
6 linguri ulei
50 g miez de nuca
boia dulce
patrunjel verde
sare
piper
 
Mod de preparare:

Se curata feniculul, se spala si se taie in felii subtiri (pe directie transversala, de la baza catre varful bulbului), care se pun intr-o cratita cu otetul, sarea, piperul, usturoiul pisat, uleiul si se lasa 30 de minute la macerat.
Merele (sau portocalele) curatate, se taie in felii subtiri si se aseaza intr-o salatiera in straturi succesive cu feliile de fenicul. Sosul rezultat de la macerat se amesteca cu iaurtul si boiaua de ardei. Se toarna peste salata, apoi se amesteca. Se garniseste cu miez de nuca si patrunjel tocat. Salata se serveste imediat.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fenicul mere portocale otet iaurt ulei boia dulce patrunjel verde sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019258 (s)