News Flash:

Salata de fasole verde cu tarhon

13 Martie 2013
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole verde
1 lingurita de tarhon proaspat tocat
1 legatura patrunjel
3 linguri ulei                                        
1 lingura de otet                                                       
2 catei de usturoi
piper
sare

Mod de preparare:

Se curata, se spala si se fierbe fasolea verde in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se amesteca in salatiera cu uleiul, otetul, verdeata tocata marunt, usturoiul pisat si se adauga sare si piper dupa gust.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde patrunjel ulei otet piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2268 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019835 (s)