News Flash:

Salata de fasole si somon cu dressing de rucola

9 Iulie 2013
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/2 ceasca de baby rucola
1/4 ceasca de suc de lamaie
2 conserve de fileuri de ansoa, tocate marunt
1/3 ceasca de patrunjel proaspat tocat
3 catei de usturoi pisati
1/4 ceasca ulei de masline extravirgin
4 cesti de fasole boabe fierte si uscate (la temperatura camerei)
1 lingura de ceapa salota tocata marunt
250 g somon din conserva
3/4 ceasca de feliute subtiri de ridichi
1 tulpina de telina mica si subtire, feliata
4 frunze de salata verde (pentru decor)
1 avocado feliat (pentru decor)
sare
piper

Mod de preparare:

Baga in blender urmatoarele ingrediente: rucola, patrunjelul, sucul de lamaie, usturoiul, ansoa, ceapa si putina sare. Mixeaza-le bine pana se maruntesc, dar nu devin pasta. Apoi, cu blenderul pornit, adauga treptat uleiul, pentru a forma dressingul.
Intr-un bol maricel, amesteca fasolea, somonul, ridichile, telina, sarea si piperul, apoi adauga dressingul facut la blender si amesteca bine, dar fara a sfaramita ingredientele. Pune putin piper si gusta sa vezi daca mai este nevoie de sare.
Salata de fasole si somon cu dressing de rucola si ansoa se serveste pe un platou acoperit cu frunze de salata verde, iar pe deasupra, se garniseste cu felii de avocado.
De asemenea, salata se mananca impreuna cu focaccia aromata cu ulei de masline si busuioc sau cu lipie calda.

Reteta este versatila, iar salata isi pastreaza savoarea si exotismul si daca adaugi alte ingrediente preferate in ea sau substitui ori scoti o parte din ele. Important este sa pastrezi fasolea, somonul, rucola si ansoa in reteta de baza, pentru a obtine gustul si combinatia delicioasa de arome.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baby rucola telina mica avocado feliat piper blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018566 (s)