News Flash:

Salata de fasole cu rosii

16 Octombrie 2013
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole boabe
1/2 ceapa rosie
200 g rosii cherry
2 linguri de otet de vin rosu
1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare:

Pune fasolea la fiert pentru 40-45 de minute, pana cand se inmoaie. Taie ceapa julien, apoi scurge bine fasolea. Intr-un castron mare combina ceapa cu rosiile taiate pe jumatate si asezoneaza-le cu otet si ulei. Amesteca-le bine, apoi acopera vasul cu o folie de plastic, pentru 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.
Salata de fasole cu rosii se serveste la temperatura camerei, decorata cu putina verdeata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1444 viz    0 com
2099 viz    0 com
1989 viz    0 com
1554 viz    0 com
1504 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019055 (s)