News Flash:

Salata de fasole cu praz si gogonele

24 Ianuarie 2014
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr fasole rosie conserva Bonduelle
1 praz
1-2 gogonele murate
1/2 lamaie
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Se spala fasolea cu apa rece, apoi se scurge. Se taie cubulete mici gogonelele si lamaia. Prazul se taie rondele subtiri. Punem totul intr-un bol, adaugam ulei de masline, sare si piper dupa gust. Daca va place mai acra puteti adauga putina zeama de lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1854 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019951 (s)