News Flash:

Salata de fasole cu pastarnac

10 Septembrie 2013
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr fasole
1 morcov
1 pastarnac
2 cepe
1 ardei gras
ulei
otet
sare
piper

Mod de preparare:

Se alege fasolea si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se scurge si se completeaza cu apa. Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul tocate marunt si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga sare, piper cimbru si tarhon si se mai da in unul doua clocote. Cu o spumiera se scot boabele de fasole intr-un vas. Se toaca ceapa fideluta, se asezoneaza cu sare si piper, ulei si otet dupa gust si se serveste.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole morcov ardei gras sare clocot vas ceapa fideluta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1724 viz    0 com
3129 viz    0 com
3160 viz    0 com
1627 viz    0 com
1408 viz    0 com
1336 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013863 (s)