News Flash:

Salata de fasole cu naut

29 Aprilie 2013
1590 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole boabe de 2 soiuri la conserva
1 conserva de naut fiert
200 g masline
1 legatura patrunjel
2 linguri otet mere
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron mare cele doua tipuri de fasole boabe cu nautul, maslinele, jumatate din legatura de patrunjel taiat marunt si ceapa rosie taiata julien. Amesteca separat, intr-un alt castron, otetul de mere - pe care trebuie sa il diluezi mai intai cu putina apa - cu ulei, sare si piper. Toarna aceasta compozitie peste amestecul de boabe de fasole si naut si omogenizeaza compozitia. Adauga sare sau otet daca mai este nevoie, apoi pune-o la rece pentru o jumatate de ora.
Salata de fasole cu naut si masline se serveste rece, presarata cu frunze de patrunjel proaspat si felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole boabe naut fiert masline patrunjel otet mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1891 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020108 (s)