News Flash:

Salata de farfalle cu ardei si masline

2 Mai 2014
1959 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie de farfalle Barilla
10 frunze de busuioc taiate marunt
180g masline verzi fara samburi
1 ceapa de marime medie
2 ardei rosii
60ml ulei de masline extra virgin
2 ardei galbeni
450g mozzarella taiata cubulete
1 ardei verde
1 lingura capere
1 ansoa taiat marunt

Mod de preparare:


Pune apa la fiert intr-o oala mare. Taie ceapa julienne. Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa (5 minute). Pune putina sare, amesteca si pune-o deoparte. Coace ardeii la flacara deschisa. Cand sunt gata, curata-i de coaja si taie-i felii subtiri.
Marineaza ardeii copti in ulei de masline, ceapa, mozzarella, sare, piper negru, capere, ansoa, busuioc si masline timp de o ora.
Intre timp, gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, scurge-le si pune-le pe o foaie de copt. Stropeste-le cu putin ulei de masline ca sa nu se lipeasca intre ele si lasa-le sa se raceasca.
Combina-le cu mixul de ardei marinati de mai sus si pune totul la frigider. Serveste rece.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata retete farfalle salata farfalle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014414 (s)