News Flash:

Salata de dovlecei cu rosii si oregano

2 Iulie 2013
1894 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura parmezan ras
chives
busuioc
oregano
1/2 lingurita sare de mare
piper
1 lingurita otet balsamic
ulei de masline
300 g rosii cherry
1 zucchini mare

Mod de preparare:

Incinge un grill pe aragaz la foc mediu. Taie zucchini in sferturi si unge-i cu ulei de masline. Coace-i pe grill cate 5 minute pe fiecare parte, dar ai grija sa nu devina prea moi. Cand sunt gata taie fiecare bucata de zucchini in cubulete.
Intre timp pregateste si rosiile taindu-le in jumatati. Amesteca-le cu bucatelele de zucchini. Toaca ierburile marunt, astfel incat sa obtii 2 linguri de amestec de ierburi aromatice pe care sa il adaugi peste legume.
Pregateste un dressing dintr-o lingura de ulei, otetul balsamic, sare, piper si parmezan pe care sa il torni peste salata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras chives oregano otet balsamic rosii cherry zucchini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022484 (s)