News Flash:

Salata de dovlecei cu ou si smantana

24 Ianuarie 2013
2345 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei
2 oua
1 lingura zeama de lamaie
1 lingura ulei
patrunjel
marar verde

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, si se toarna peste dovlecei. Ouale se firb si se taie felii rotunde. Peste salata de dovlecei se presara verdeata tocata si se toarna o cana cu smantana. Se serveste imediat.
 
 sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei oua ulei patrunjel marar verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019754 (s)