News Flash:

Salata de dovlecei

3 Mai 2011
1573 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de dovlecei
Ingrediente: 1 dovlecel tanar cateva fire marar 1 fir ceapa verde 50 gr branza feta cateva masline pentru decorat sare piper Marinata 3 linguri ulei masline extravirgin (de buna calitate) 1 lingura suc de lamaie 1 catel usturoi 1 varf bun de lingurita pasta de ansoa Mod de preparare: Dati dovlecelul pe razatoarea mare si asezati-l intr-o strecuratoare. Presarati sare pe el, amestecati usor cu mana sau cu 2 furculite si lasati-l la stors macar 30 minute. La final presati-l un pic sa iasa toata apa din el. Mutati dovlecelul ras intr-un bol si condimentati-l cu piper. Adaugati mararul si ceapa tocate si feta sfaramata. Intr-o cescuta striviti usturoiul cu putina sare, adaugati uleiul incet, ca la maioneza, pana se face pasta. Adaugati sucul de lamaie si pasta de ansoa si cu un tel mic bateti bine pana devine ca o emulsie omogena. Turnati marinata peste dovlecel si amestecati bine. Dati la frigider cateva ore sa se raceasca (chiar si peste noapte), sa se amestece gusturile si sa se marineze dovlecelul. La servire decorati cu masline si inca putina feta sfaramata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate ovaz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3842 viz    0 com
1565 viz    0 com
1140 viz    0 com
1505 viz    0 com
1132 viz    0 com
1095 viz    0 com
1250 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018824 (s)