News Flash:

Salata de dovlecei

22 Iunie 2011
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de dovlecei
Ingrediente: 2 dovlecei medii 3-4 catei de usturoi 3-4 maciulii de ceapa verde zeama de lamaie frunzulite de menta verde ulei de masline sare piper Mod de preparare: Dupa ce se curata, dovleceii se taie cubulete. Intr-o tigaie se incinge putin ulei de masline, apoi se adauga usturoiul taiat subtire si 2 cepe mici tocate. Se lasa la calit in jur de 20 - 30 de secunde. Dupa aceea se pun cubuletele de dovlecel, sare, piper si o cescuta mica de apa. Timp de 30 de minute se fierbe totul, pana cand se formeaza aproape o pasta. Din cand in cand se amesteca pentru a nu se prinde, la foc mic. La sfarsit, compozitia se pun intr-o sita. Dupa ce se raceste, se adauga frunzulitele de menta, 2-3 linguri zeama de lamaie si inca 2 cepe mici crude tocate marunt. Totul se da prin blender. Se serveste cu paine prajita si legume proaspete. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz almette busuioc verde placinte usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1990 viz    0 com
1315 viz    0 com
1878 viz    0 com
1542 viz    0 com
1095 viz    0 com
1348 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017782 (s)