News Flash:

Salata de dovleac cu nuci si rucola

2 Octombrie 2013
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite miere
piper negru proaspat macinat
2 linguri otet de vin rosu
nuci pecan
2 linguri zahar brun
2 linguri unt
sare de mare
5 linguri ulei de masline
350 g dovleac taiat cubulete
rucola
afine uscate

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un bol, combina cubuletele de dovleac butternut, o lingura de ulei de masline si sare, amestecand bine. Transfera dovleacul pe o foaie de copt si lasa-l sa se coaca aproximativ 20-25 minute, pana se inmoaie. Scoate-l de la cuptor si lasa-l sa se raceasca.

Intre timp, topeste untul intr-o tigaie la foc mediu. Cand e gata, adauga zaharul brun, iar apoi nucile pecan. Soteaza-le, amestecand frecvent, timp de 7-10 minute. Scoate de pe foc si lasa-le sa se raceasca.

Amesteca otetul, mierea, celelalte 4 linguri de ulei de masline, sare si piper. Apoi, asambleaza salata: combina rucola, dovleacul, nucile pecan si afinele uscate intr-un bol, adauga dressingul si amesteca bine.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014237 (s)