News Flash:

Salata de dovleac

13 Septembrie 2011
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de dovleac
Ingrediente: 300 g dovleac 200 g ciuperci 1 ardei gras 100 g varza murata 1 ceapa mare de apa 1 legatura patrunjel verde 1 lingura pasta de ardei rosie 1 lingura cimbru verde tocat 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja, se rade si se amesteca cu ciupercile fierte si taiate felii subtiri. Se amesteca cu varza fin taiata, ardeiul taiat felii, ceapa tocata, cimbrul, uleiul, sarea si piperul. Deasupra se pune patrunjelul tocat si se serveste imediat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetemancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene dulceata ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1959 viz    0 com
1464 viz    0 com
1254 viz    0 com
1355 viz    0 com
2054 viz    0 com
5941 viz    0 com
1218 viz    0 com
2508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020601 (s)