News Flash:

Salata de cuscus cu feta

19 Iunie 2014
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 dovlecel mic taiat in bucati
1 vanata mica taiata in cuburi
busuioc proaspat tocat
35g feta
1 zucchini mic taiat in bucati
300g cuscus israelian
750ml apa
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica rosie tocata
3 catei usturoi
1 ardei gras rosu tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Aseaza legumele taiate intr-o tava, pe hartie de copt. Stopeste-le cu ulei de masline si amesteca-le putin. Condimenteaza cu sare si piper. Coace legumele timp de 30-35 minute, amestecand din cand in cand in ele. Scoate-le si lasa-le deoparte. Pune apa cu sare la fiert. Adauga cuscusul si lasa sa fiarba la foc mic, 10-15 minute, pana cand cuscusul e moale. Scurge-l si clateste-l cu apa rece.

Pune legumele peste cuscus, adauga busuiocul si feta faramitata. Pregateste un dressing din: 3 linguri otet balsamic, 1 lingura mustar Dijon, 1 catel de usturoi tocat marunt si 60ml ulei de masline. Toarna-l peste restul ingredientelor si serveste salata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salate salata legume salata cuscus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013591 (s)