News Flash:

Salata de curcan cu susan

1 August 2012
1579 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g piept de curcan fiert si tocat
50 g taitei subtiri (vermicelli)
20 ml miere de albine
40 ml suc de limeta
20 ml sos de soia
60 ml ulei de susan
1 ceapa verde
1 castravete
1 lingura seminte de susan coapte

Mod de preparare:

Se amesteca sosul de soia cu sucul de limeta, uleiul de susan si mierea de albine. Separat, se pun taiteii intr-un castron, se toarna peste ei apa clocotita, se acopera cu un capac si se tin asa in jur de 10 minute. Dupa aceea se scurg bine si se trec prin jet de apa rece. Se pun intr-un bol legumele taiate, taiteii si carnea, iar deasupra se toarna sosul pregatit prima data.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taitei vermicelli ceapa verde castravete castron apa clocotita capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019953 (s)