News Flash:

Salata de crutoane cu rosii si capere

6 Mai 2011
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de crutoane cu rosii si capere
Ingrediente: 2 catei de usturoi 6 felii de paine prajita, taiate in cubulete mici 4 rosii medii 1 castravete mediu 6 lingurite de capere marinate (conserva) 2 linguri mari otet de vin rosu o mana de busuioc proaspat 2 linguri ulei de masline sare piper negru proaspat macinat Mod de preparare: Cateii de usturoi se curata si apoi se zdrobesc bine, ulterior amestecandu-se cu crutoanele de paine prajita. Rosiile se taie in cubulete marunte si se pun peste paine si usturoi. Castravetele se curata de coaja, se taie marunt si se adauga in salata. Se amesteca bine otetul de vin cu uleiul de masline, sare si piper, apoi se toarna peste salata. Se adauga caperele si busuiocul tocat marunt si se da vasul la frigider timp de 1 ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salata asiatica capere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1847 viz    0 com
997 viz    0 com
1105 viz    0 com
1132 viz    0 com
2454 viz    0 com
1053 viz    0 com
1050 viz    0 com
2580 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019698 (s)