News Flash:

Salata de creveti cu susan

12 August 2013
1959 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 creveti mari
salata verde
300 gr pepene galben
1-2 linguri ulei de masline
1-2 linguri otet balsamic
1-2 lingurite seminte de susan
o lingura de radacinoase date prin razatoare
piper

Mod de preparare:

Se pun crevetii in tigaie cu putin ulei pentru cateva minute. Se presara piper. Pepenele se curata de coaja si se taie felii sau cubulete. Salata se spala, se lasa la scurs si apoi se taie si se aseaza intr-un castron. Se adauga pepenele si apoi crevetii. Se pun radacinoasele, o lingurita de ulei, otetul (daca doriti) si apoi susanul.

sursa: efemina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti mari pepene galben otet balsamic castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014109 (s)