News Flash:

Salata de creson

21 Februarie 2013
1844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
o legatura de creson
1 mar
zeama de la lamaie
60 de g branza gouda

Pentru sos vinegrette:

o lingura de mustar
2 linguri cu ulei de nuca
o lingura cu otet
sare
piper

Mod de preparare:


Fierbeti 2 oua timp de 10 minute. Spalati o legatura de creson, taiati coditele si spalati-l bine. Dupa ce s-au racit, decojiti ouale si taiati-le rondele. Stoarceti o lamaie. Curatati 1 mar si taiati-l in doua. Scoateti samburii din el si stropiti-l cu jumatate din zeama de la lamaie. Taiati-l cubulete impreuna cu 60 de g branza gouda.
Pregatiti sosul vinegrette dintr-o lingura de mustar, 2 linguri cu ulei de nuca, o lingura cu otet, sare si piper. amestecati-le.
Puneti intr-un bol cresonul, marul si branza taiata cubulete. Asezonati-le cu sosul vinegrette si amestecati. Ornati la final cu rondele de oua.

sursa: iubesc salatele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua mar branza gouda sos vinegrette mustar otet sare piper bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013926 (s)