News Flash:

Salata de couscous cu legume (Tabbouleh)

12 Iulie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de couscous cu legume
Ingrediente: 1 ceasca couscous (sau bulgur) 2 rosii 4 cepe verzi 10 fire patrunjel 3 linguri ulei de masline 3 linguri suc de lamaie sare piper Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca), cat sa fie perfect acoperit si se lasa sa stea 5 minute. Lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Se adauga 1 lingura ulei si se aeriseste cu o furculita pana se desface bob cu bob. Rosiile se taie in doua si se scoate partea cu seminte. Se toaca pulpa ramasa marunt si ceapa verde si patrunjelul. Se pun legumele tocate peste couscous, se toarna restul de ulei si sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se amesteca bine. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.theworldwidewine.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate almette placinte salam piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1181 viz    0 com
872 viz    0 com
1540 viz    0 com
1234 viz    0 com
1313 viz    0 com
1005 viz    0 com
1335 viz    0 com
962 viz    0 com
2053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020849 (s)