News Flash:

Salata de couscous cu legume (Tabbouleh)

12 Iulie 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de couscous cu legume
Ingrediente: 1 ceasca couscous (sau bulgur) 2 rosii 4 cepe verzi 10 fire patrunjel 3 linguri ulei de masline 3 linguri suc de lamaie sare piper Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca), cat sa fie perfect acoperit si se lasa sa stea 5 minute. Lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Se adauga 1 lingura ulei si se aeriseste cu o furculita pana se desface bob cu bob. Rosiile se taie in doua si se scoate partea cu seminte. Se toaca pulpa ramasa marunt si ceapa verde si patrunjelul. Se pun legumele tocate peste couscous, se toarna restul de ulei si sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se amesteca bine. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.theworldwidewine.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate almette placinte salam piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1200 viz    0 com
913 viz    0 com
1566 viz    0 com
1261 viz    0 com
1359 viz    0 com
1050 viz    0 com
1390 viz    0 com
1009 viz    0 com
2097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014394 (s)