News Flash:

Salata de couscous cu legume (Tabbouleh)

12 Iulie 2011
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata de couscous cu legume
Ingrediente: 1 ceasca couscous (sau bulgur) 2 rosii 4 cepe verzi 10 fire patrunjel 3 linguri ulei de masline 3 linguri suc de lamaie sare piper Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca), cat sa fie perfect acoperit si se lasa sa stea 5 minute. Lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Se adauga 1 lingura ulei si se aeriseste cu o furculita pana se desface bob cu bob. Rosiile se taie in doua si se scoate partea cu seminte. Se toaca pulpa ramasa marunt si ceapa verde si patrunjelul. Se pun legumele tocate peste couscous, se toarna restul de ulei si sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se amesteca bine. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.theworldwidewine.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate almette placinte salam piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1260 viz    0 com
971 viz    0 com
1623 viz    0 com
1347 viz    0 com
1434 viz    0 com
1162 viz    0 com
1470 viz    0 com
1091 viz    0 com
2178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016660 (s)