News Flash:

Salata de conopida cu maioneza

12 August 2011
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de conopida cu maioneza
Ingrediente: o conopida doua cepe rosii trei galbenusuri ulei sare piper 150 gr iaurt sau o lingura de smantana Mod de preparare: Se fierbe conopida, desfacuta buchetele, dar si cotoarele taiate bucatele, in abur. Pentru fiert in abur se poate folosi o oala inalta si o sita cu diametrul cat gura oalei. Se pune apa cat sa atinga fundul sitei si se adauga conopida in sita. Se asaza totul pe foc, acoperit cu un capac sau cu folie de aluminiu. Cand este gata, se striveste usor cu furculita, fara sa seo paseze. Se strivesc mai ales cotoarele si se lasa florile cat mai intregi. Cat fierbe conopida, se prepara din trei galbenusuri circa 250 grame maioneza. Se taie ceapa fin si se amesteca cu mana, ca sa se inmoaie, dupa ce s-a pus un praf de sare. Apoi se amesteca maioneza, conopida si ceapa. Se adauga smantana sau iaurtul si mai amesteca putin. Salata de la rece o ora-doua. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete alimentatie sanatoasa retete vegetariene salate conopida mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2135 viz    0 com
1143 viz    0 com
1164 viz    0 com
4616 viz    0 com
1184 viz    0 com
997 viz    0 com
1192 viz    0 com
2482 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011926 (s)