News Flash:

Salata de conopida cu maioneza

12 August 2011
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de conopida cu maioneza
Ingrediente: o conopida doua cepe rosii trei galbenusuri ulei sare piper 150 gr iaurt sau o lingura de smantana Mod de preparare: Se fierbe conopida, desfacuta buchetele, dar si cotoarele taiate bucatele, in abur. Pentru fiert in abur se poate folosi o oala inalta si o sita cu diametrul cat gura oalei. Se pune apa cat sa atinga fundul sitei si se adauga conopida in sita. Se asaza totul pe foc, acoperit cu un capac sau cu folie de aluminiu. Cand este gata, se striveste usor cu furculita, fara sa seo paseze. Se strivesc mai ales cotoarele si se lasa florile cat mai intregi. Cat fierbe conopida, se prepara din trei galbenusuri circa 250 grame maioneza. Se taie ceapa fin si se amesteca cu mana, ca sa se inmoaie, dupa ce s-a pus un praf de sare. Apoi se amesteca maioneza, conopida si ceapa. Se adauga smantana sau iaurtul si mai amesteca putin. Salata de la rece o ora-doua. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete alimentatie sanatoasa retete vegetariene salate conopida mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1615 viz    0 com
1070 viz    0 com
1068 viz    0 com
4255 viz    0 com
1133 viz    0 com
919 viz    0 com
1114 viz    0 com
2368 viz    0 com
1093 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012285 (s)