News Flash:

Salata de conopida cu maioneza

12 August 2011
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata de conopida cu maioneza
Ingrediente: o conopida doua cepe rosii trei galbenusuri ulei sare piper 150 gr iaurt sau o lingura de smantana Mod de preparare: Se fierbe conopida, desfacuta buchetele, dar si cotoarele taiate bucatele, in abur. Pentru fiert in abur se poate folosi o oala inalta si o sita cu diametrul cat gura oalei. Se pune apa cat sa atinga fundul sitei si se adauga conopida in sita. Se asaza totul pe foc, acoperit cu un capac sau cu folie de aluminiu. Cand este gata, se striveste usor cu furculita, fara sa seo paseze. Se strivesc mai ales cotoarele si se lasa florile cat mai intregi. Cat fierbe conopida, se prepara din trei galbenusuri circa 250 grame maioneza. Se taie ceapa fin si se amesteca cu mana, ca sa se inmoaie, dupa ce s-a pus un praf de sare. Apoi se amesteca maioneza, conopida si ceapa. Se adauga smantana sau iaurtul si mai amesteca putin. Salata de la rece o ora-doua. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete alimentatie sanatoasa retete vegetariene salate conopida mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1963 viz    0 com
1109 viz    0 com
1124 viz    0 com
4449 viz    0 com
1167 viz    0 com
967 viz    0 com
1150 viz    0 com
2419 viz    0 com
1119 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018354 (s)