News Flash:

Salata de conopida cu maioneza

12 August 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de conopida cu maioneza
Ingrediente: o conopida doua cepe rosii trei galbenusuri ulei sare piper 150 gr iaurt sau o lingura de smantana Mod de preparare: Se fierbe conopida, desfacuta buchetele, dar si cotoarele taiate bucatele, in abur. Pentru fiert in abur se poate folosi o oala inalta si o sita cu diametrul cat gura oalei. Se pune apa cat sa atinga fundul sitei si se adauga conopida in sita. Se asaza totul pe foc, acoperit cu un capac sau cu folie de aluminiu. Cand este gata, se striveste usor cu furculita, fara sa seo paseze. Se strivesc mai ales cotoarele si se lasa florile cat mai intregi. Cat fierbe conopida, se prepara din trei galbenusuri circa 250 grame maioneza. Se taie ceapa fin si se amesteca cu mana, ca sa se inmoaie, dupa ce s-a pus un praf de sare. Apoi se amesteca maioneza, conopida si ceapa. Se adauga smantana sau iaurtul si mai amesteca putin. Salata de la rece o ora-doua. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete alimentatie sanatoasa retete vegetariene salate conopida mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2318 viz    0 com
1179 viz    0 com
1209 viz    0 com
4858 viz    0 com
1216 viz    0 com
1043 viz    0 com
1219 viz    0 com
2540 viz    0 com
1175 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013392 (s)