News Flash:

Salata de conopida cu ardei si pasta de rosii

11 Aprilie 2017
1752 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg conopida
1 kg ardei capia
300 ml otet
300 ml ulei
150 g zahar
300 g pasta de rosii

Mod de preparare:

Otetul impreuna cu uleiul, zaharul si pasta de tomate le-am pus la foc, lasandu-le sa fiarba cca 30 minute. Dupa aceasta perioada am adaugat buchetelele micute de conopida si ardeiul taiat fideluta. Impreuna se mai fierb cca 40 minute. Se potriveste de sare (eu nu am pus deloc pentru ca pasta de rosii era destul de sarata). Desi sosul va scade destul de mult, legumele isi vor lasa zeama, iar la final va avea consistenta potrivita.

Compozitia fierbinte se pune in borcane sterilizate, se capseaza capacele si se intorc borcanele cu gura in jos, acoperindu-le pana a doua zi cu o patura.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017687 (s)