News Flash:

Salata de conopida

25 Mai 2011
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de conopida
Ingrediente: 400 g conopida 250 g morcovi 50 ml ulei 1 lamaie 150 g porumb dulce 1/2 leg de patrunjel sare Mod de preparare: Conopida se spala, se curata de frunze, se rupe buchetele, apoi se pune in apa cu sare, la foc. Morcovii se curata de coaja, se spala, jumatate din acestia se rad pe razatoarea cu gauri mari, iar cealalta jumatate se taie rondele. Conopida se scurge bine de apa, se amesteca cu morcovii rasi, iar apoi cu uleiul, zeama de lamaie, sarea, boabele de porumb dulce si verdeata tocata. Se serveste pe farfurie, ornata cu rondele de morcov, felii de lamaie si verdeata tocata deasupra. sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumb dulce morcovi lamaie patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3944 viz    0 com
3934 viz    0 com
5944 viz    0 com
1155 viz    0 com
1298 viz    0 com
960 viz    0 com
1603 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018453 (s)