News Flash:

Salata de conopida

25 Mai 2011
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de conopida
Ingrediente: 400 g conopida 250 g morcovi 50 ml ulei 1 lamaie 150 g porumb dulce 1/2 leg de patrunjel sare Mod de preparare: Conopida se spala, se curata de frunze, se rupe buchetele, apoi se pune in apa cu sare, la foc. Morcovii se curata de coaja, se spala, jumatate din acestia se rad pe razatoarea cu gauri mari, iar cealalta jumatate se taie rondele. Conopida se scurge bine de apa, se amesteca cu morcovii rasi, iar apoi cu uleiul, zeama de lamaie, sarea, boabele de porumb dulce si verdeata tocata. Se serveste pe farfurie, ornata cu rondele de morcov, felii de lamaie si verdeata tocata deasupra. sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumb dulce morcovi lamaie patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4126 viz    0 com
4042 viz    0 com
6104 viz    0 com
1201 viz    0 com
1362 viz    0 com
1009 viz    0 com
1673 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019018 (s)