News Flash:

Salata de ciuperci cu tofu

28 Aprilie 2014
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g branza tofu
300 g ciuperci
coaja uneii portocale
4-5 boabe piper Cayenne
2 lingurite mustar Dijon
piper
100 ml suc de portocale
ulei de masline
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Branza se taie cubulete. Se prepara un sos din suc de portocala, coaja rasa de lamaie, mustar Dijon si piperul Cayenne. Ciupercile se scurg de zeama si se prajesc intr-o tigaie, fara ulei, doua minute. Se pune o lingura ulei de masline si se mai prajesc trei minute.
Peste tofu se pun ciupercile, patrunjelul si sosul cu mustar. Se mai tin pe foc un minut. Salata se serveste calda, cu patrunjel tocat si coaja rasa de lamaie sau portocala.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata ciuperci salate tofu retete sanatoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019025 (s)