News Flash:

Salata de ciuperci, cu maioneza de post

31 Martie 2014
2168 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500g ciuperci champignon
200 ml apa
2 linguri de faina (rase)
2 linguri ulei masline
1 lingurita de mustar
1 catel de usturoi
sare

Mod de preparare:


Ciupercile le spalam bine si apoi le fierbem. Daca va grabiti puteti sa folositi o conserva mare de ciuperci. Amestecam apa cu faina si le punem la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa ca o budinca. Lasam sa se raceasca si adaugam mustarul si putina sare apoi treptat uleiul amestecand ca si la maioneza in acelasi sens. Ciupercile le stoarcem bine de apa si le taiem feliute.
Amestecam ciupercile cu maioneza si adaugam usturoiul zdrobit.

Salata de ciuperci, cu maioneza de post, recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post retete salata salata ciuperci salata maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1386 viz    0 com
1909 viz    0 com
2655 viz    0 com
2058 viz    0 com
3241 viz    0 com
3127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021584 (s)