News Flash:

Salata de ciuperci cu maioneza de caju

2 Septembrie 2014
2152 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon
2 lingurite patrunjel verde
50 gr nuca de caju
1 lingurita mustar raw

apa de izvor - cat este necesar
1 lingura ulei extravirgin de masline

Pentru marinata:
zeama de la 4 lamai
2 litri apa de izvor
1 lingura sare de Himalaya
1 lingurita oregano
1 lingurita piper

Mod de preparare:

Punem intr-un bol incapator apa de izvor, zeama de lamaie, sarea si condimentele.

Taiem ciupercile in felii subtiri si le punem la marinat pentru 24 de ore. Punem la hidratat nuca de caju pentru 4 ore. Dupa 24 de ore stoarcem ciupercile de marinata, presandu-le bine, intre palme. Daca dorim putem sa le taiem in bucati mai mici.
Maioneza de caju. Amestecam in blender nuca de caju, mustarul raw, putina apa, uleiul si condimentele si facem maioneza. Ea trebuie sa fie mai lichida, de consistenta unui aluat de caltite.
Turnam maioneza peste ciuperci, adaugam patrunjelul tocat si apoi amestecam bine. Putem sa mai adaugam piper macinat.
Ornam dupa inspiratia de moment.

sursa: rawveganjoy
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata nuci retete vegane raw vegan retete sanatoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1804 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014130 (s)