News Flash:

Salata de ciuperci, cu broccoli si masline

14 Noiembrie 2011
4620 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de ciuperci cu broccoli si masline
Ingrediente: 250-300 g ciuperci champignon 250-350 g broccoli 50 g masline negre 20 g branza topita 2-3 linguri smantana optional cateva frunze de spanac 1 legatura patrunjel verde 1 ardei gras rosu/gogosar 4-5 catei de usturoi unt cat o nuca 1/2 lamaie 2-3 linguri ulei de masline cimbru piper sare Mod de preparare: Buchetelele de broccoli se spala si se pun la fiert in vasul cu aburi (sau in 500 ml apa cu putina sare). Se spala si se taie feliute subtiri ciupercile si ardeiul gras. Untul se pune intr-o tigaie antiaderenta, caliti intai ardeiul, iar dupa 4-5 minute adaugati ciupercile, usturoiul feliat subtire, putin patrunjel si condimentati. Dupa ce a fiert broccoli (aproximativ 15 minute), se ia vasul de pe aburi (sau se scurge apa) si se pun deasupra branza topita, ca sa se inmoaie, maslinele, se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie, dupa gust. Ciupercile se lasa la calit pana scade zeama, cam 7-8 minute. Pe un platou se pun broccoli cu branza topita si masline, smantana deasupra, ciupercile calite. Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau spanac. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ciuperci brune serbet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1387 viz    0 com
3266 viz    0 com
1138 viz    0 com
1141 viz    0 com
1091 viz    0 com
5363 viz    0 com
2694 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014746 (s)