News Flash:

Salata de citrice cu masline

3 Ianuarie 2013
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 portocale medii
6 portocale rosii medii
10 masline mari negre (fara samburi)
4 crengute de rozmarin proaspat
ulei pentru gatit
sare
piper
2-3 linguri ulei de masline
 
Mod de preparare:

Incinge ulei intr-o tigaie si pune crengutele de rozmarin. Prajeste-le 10-15 secunde pana cand devin de un verde deschis. Scoate-le pe servetele de hartie si sareaza-le. In acelasi ulei pune maslinele si prajeste-le timp de 4 minute. Scoate-le pe acelasi servetel cu rozmarinul. Cand se racesc putin desprinde frunzele de pe crengute, si toaca maslinele.
 
Intre timp, curata portocalele, feliaza-le si aseaza-le pe o farfurie. Condimenteaza-le cu sare si piper si toarna deasupra uleiul de masline. Presara frunze de rozmarin si masline. Portocalele, rozmarinul si maslinele pot fi pregatite cu 6 ore inainte. Portocalele se pastreaza la frigider acoperite cu folie alimentara, iar rozmarinul si maslinele pot fi pastrate intr-un recipient etans la temperatura camerei.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale portocale rosii sare piper tigaie frigider folie alimentara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013088 (s)