News Flash:

Salata de citrice cu ghimbir si migdale

20 Ianuarie 2014
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ghimbir confiat tocat marunt
50g zahar
10 clementine
6 portocale
2 grepfrut rosii sau roz
120g migdale prajite si maruntite

Mod de preparare:

Inainte sa cureti citricele, rade cate o lingurita din coaja lor. Pune coaja rasa intr-un bol si amesteca-o cu zaharul.
Curata coaja de la grepfrut si portocale, indeparteaza membrana alba si cu ajutorul unui cutit bine ascutit scoate bucatile de pulpa in segmente frumoase. Stoarce sucul care a ramas in intre membrane.

Taie fiecare clementina in 8 bucati si adauga-le peste celelalte citrice impreuna cu zaharul si ghimbirul maruntit. Presara migdalele inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012915 (s)