News Flash:

Salata de ceapa si caju

29 Decembrie 2011
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de ceapa si caju
Ingrediente:

400 cepe mici
½ cana nuci caju
2 linguri otet de orez
500 g morcovi
½ cana merisoare uscate
1 lingura ghimbir proaspat razuit
1 lingura sos de soia

Mod de preparare:

Prima data, se pun la fiert cepele in apa clocotita, cu sare, aproximativ 3 minute. Dupa ce se scurg, se curata si se strang usor pentru a le desface in straturi. Straturile se toaca grosier si se pun intr-un bol. Morcovii se dau pe razatoare si se pun peste ceapa. Nucile caju se rumenesc cateva minute si se adauga in salata impreuna cu merisoarele. Sosul de soia, otetul si ghimbirul se amesteca, se toarna peste salata si iarasi se amesteca, pentru a se incorpora toate ingredientele.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe nuci caju morcovi merisoare ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2148 viz    0 com
1890 viz    0 com
1183 viz    0 com
1566 viz    0 com
3108 viz    0 com
1465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019789 (s)