News Flash:

Salata de cartofi noi

11 Iulie 2011
3049 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de cartofi noi
Ingrediente: 500 gr cartofi noi cat mai mici 5 linguri pline cu smantana 1 lingurita marar tocat 1 legatura patrunjel tocat 1 catel usturoi 2 lingurite pline mustar cozile de la 1 ceapa verde tocate 150 gr sunca, taiata cubulete sare piper Mod de preparare: Se spala cartofii bine, se taie in doua sau in patru (in functie de marime) si se pun la fiert cu apa si sare. Dupa 10 minute de fiert la foc mic, se strecoara si se lasa la racit. Se prepara apoi dressingul din: smantana, mustar, patrunjel, marar, usturoi strivit si sare si piper. Se amesteca dressingul cu cartofii, se acopera cu folie si se da la frigider. Se tin la rece pana in momentul servirii sa se amestece aromele, minim 1 ora. Inainte de servire se taie ceapa verde rondele si se prajeste sunculita pana s-a facut crocanta. Se pastreaza cate o lingura din sunca prajita si ceapa verde pentru ornat, iar restul se amesteca in salata chiar inainte de servire. Se mai drege de sare si piper. Se pune salata pe frunze de salata verde si se presara restul de sunculita si ceapa verde. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi smantana usturoi almette carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

958 viz    0 com
1602 viz    0 com
1113 viz    0 com
1221 viz    0 com
1224 viz    0 com
999 viz    0 com
1066 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016740 (s)