News Flash:

Salata de cartofi dulci cu vinegreta

9 Decembrie 2013
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi dulci
3 linguri sos vinaigrette
sare
2 fire ceapa verde
cateva fire arpagic
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Cartofii dulci curatati si taiati cuburi se pun la fiert in apa clocotita pentru 10 minute sau pana se inmoaie. Se usuca. Se pun intr-un bol, se toarna vinegreta, se asezoneaza cu sare si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se adauga ceapa si arpagicul tocate marunt. Se presara patrunjel. Se serveste la temperatura camerei.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016894 (s)