News Flash:

Salata de cartofi, dovlecel si migdale

27 Februarie 2012
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu cartofi dovlecel si fulgi de migdale
Ingrediente:

100 g dovleac
200 g cartof dulce
1-2 linguri maioneza vegetala
frunze de salata
felii de migdale
rosii mici

Pentru sos:

1-1/2 linguri ulei de masline
1/2 lingura mustar
1 lingura otet
piper
sare

Mod de preparare:

Cartoful si dovleacul se fierb la aburi; se taie in bucati potrivite. Intr-un castron se amesteca bine ingredientele de la sos. Peste sos se pun bucatile de cartof dulce si dovleac inca fierbinti si se amesteca bine. Dupa ce amestecul s-a mai racit se adauga si maioneza, dupa preferinta, si se amesteca. Se trece pe farfurie, pe frunze de salata si se presara migdalele.
Salata de cartofi, dovlecel si migdale pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac cartof dulce maioneza vegetala migdale rosii mustar otet piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013265 (s)