News Flash:

Salata de cartofi cu sos si ceapa

27 Februarie 2015
2855 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
2-3 cepe
½ ceasca otet indoit cu apa
1 lingurita zahar
sare

Pentru sos:
120 g ulei
3 galbenusuri
piper
1 lingura zeama de lamaie
sare

Mod de preparare:

Mai intai se curata, se spala si fierb cartofii. Apoi se taie cubulete si se pun intr-un bol. Se amesteca apa cu zaharul si zeama de lamaie si se toarna peste cartofi. Ceapa se feliaza foarte subtire, se pune peste cartofi, se potrivesc de sare, se acopera si se baga in frigider.
A doua zi se pregateste sosul. Daca e prea gros, poti sa pui putina apa. La final, se amesteca sosul cu cartofii si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata cartofi cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020640 (s)