News Flash:

Salata de cartofi cu prosciutto

23 August 2011
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de cartofi cu prosciutto
Ingrediente: 1 kg de cartofi taiati cuburi 1 l de apa 2 linguri unt telina taiata fin 1 ceapa taiata 1 lingura ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie proaspata prosciutto Mod de preparare: Intr-o oala mare se fierb cartofii. Cand apa incepe se fiarba, se reduce focul si se acopera oala, se mai fierbe timp de 6 minute. Se scurg cartofii si se pastreaza zeama in care au fiert. Se pun cartofii intr-un vas mare. Se toarna zeama in care au fiert cartofii inapoi in oala si se lasa pe foc 15 minute, pana scade. Se toarna sosul peste cartofi. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga prosciutto si se tine 6 minute. Untul topit si prosciuto se toarna apoi peste cartofi. Se adauga telina si ceapa. Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie si se toarna peste salata. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala salate arahide prajite cartofi unt ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2782 viz    0 com
996 viz    0 com
897 viz    0 com
2164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013089 (s)