News Flash:

Salata de cartofi cu peste si marar

11 Noiembrie 2013
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari
170 g peste marinat
1 legatura de marar proaspat
1 mar
1 lingura de miere
1 lingurita de otet
2 linguri de ulei de masline
1 lamaie
1 ceapa rosie mica
70 g cascaval ras
sare

Mod de preparare:


Pune cartofii la fiert in coaja, cu putina sare. Curata ceapa, tai-o rondele si amestec-o, intr-un castron mare, cu sare, miere, otet, cateva felii de lamaie, marul si o lingura de ulei. Adauga si cartofii curatati de coaja si taiati bucatele micute. Amesteca bine compozitia, apoi adauga si pestele marinat. Adauga la final si cascavalul ras si stoarce peste ingrediente putina zeama de lamaie.
Salata cu peste si cartofi se serveste rece, decorata cu marar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019482 (s)