News Flash:

Salata de cartofi cu pepene

13 Aprilie 2011
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de cartofi cu pepene
Ingrediente: - 1, 20 kg cartofi - Sare - 1 lingura vegeta - 2 lingurite mustar picant sau mediu - 3 linguri otet din vin alb - 1 castravete crud - 1 buc. Pepene rosu (800 g, daca se poate fara samburi) - 1 ceapa rosie - 100 g. Feta - Piper proaspat macinat - 3 ramurele de tarhon Mod de preparare: Se spala bine cartofii si se fierb aproximativ 20 minute in apa cu sare. Se scurg iar apoi se decojesc. Se lasa apoi sa se raceasca dupa care se taie in felii. Se pun la fiert ¼ l apa in care se toarna vegeta, mustarul si otetul. Dupa ce va da de 2 – 3 ori in clocot se ia de pe foc si se toarna peste bucatile de cartofi si se lasa cel putin o ora ca acestia sa-si traga toate aromele. Intre timp se spala castravetele, se taie in bucati pe lungime, se presara sare si se lasa pret de 30 min intr-un recipient. Se ia bucata de pepene, miezul se desprinde de pe coaja verde, se curata samburii daca e cazul, iar apoi se taie in bucatele. La fel se intampla si cu ceapa, care se curata si se taie felii foarte subtiri, dar si cu feta. Toate aceste ingrediente se vor amesteca impreuna cu cartofii tinuti in marinada, se presara piperul proaspat si se adauga otet dupa gust, dar si cateva frunze de tarhon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete cioco salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3181 viz    0 com
1110 viz    0 com
1432 viz    0 com
3120 viz    0 com
1447 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019872 (s)