News Flash:

Salata de cartofi cu mustar si sparanghel

18 Februarie 2014
1685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi taiati felii pe diagonala
1 lingura ulei de masline
2 legaturi de sparanghel
1 lingura mustar Dijon
1 galbenus
1 lingura otet balsamic
2 linguri ulei de masline
125 ulei vegetal

Mod de preparare:

Punem cartofii la fiert in apa rece. Incingem gratarul, ungem cartofii cu ulei si-i punem la copt pe gratar. Punem si sparanghelul pe gratar timp de 2-3 minute.

Sos:
Cu un mixer amestecam mustarul, galbenusul de ou si otet. Adaugam ulei din cand in cand si amestecam dupa fiecare aditie. Asezam cartofii si sparanghelul pe un platou si servim cu maioneza aromata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata cartofi cartofi sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019631 (s)