News Flash:

Salata de cartofi cu castraveti si cascaval

20 Iunie 2013
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
½ castravete
rosii uscate
praz
masline
cascaval
2 catei usturoi
1 lingurita miere
1 lingurita mustar
3 linguri ulei masline
2 linguri suc de lamaie
sare
piper
oregano

Mod de preparare:

Cartofii impreuna cu cateii de usturoi, i-am pus la fiert in apa sarata pentru cca 30 minute. Cartofii scurs de apa, i-am lasat sa se racoreasca putin, apoi i-am curatat de coaja. Cateii de usturoi ii pastram ptr ca avem nevoie de ei la sos.
Cand cartofii s-au racit aproape de tot, i-am taiat cuburi. Prazul, castravetele si rosiile, i-am taiat felii, si impreuna cu maslinele le-am pus peste cartofi. Am adaugat sosul facut din mustar, miere, cateii de usturoi pisati, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper si oregano. Am potrivit de sare si piper.

Salata de cartofi recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rosii uscate praz cascaval miere ulei masline sare oregano
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019297 (s)