News Flash:

Salata de cartofi

7 Martie 2016
6233 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
6 cepe verzi, tocate marunt
cateva frunze de patrunjel maruntite
125 ml ulei de masline extravirgin (sau mai putin, in functie de preferinte)
60 ml otet de vin alb
cateva crengute de marar, tocate marunt
1 buc. ardei gras, tocat marunt

Mod de preparare:

1. Curata, spala si fierbe cartofii intregi. Scurge-i apoi de apa, lasa-i sa se raceasca si taie-i cubulete.
2. Amesteca-i cu restul ingredientelor. Potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata cartofi salata sarbeasca salata primavara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019754 (s)