News Flash:

Salata de caracatita cu ardei picant si usturoi

20 Mai 2013
2012 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6677 RON (+0.0014)
USD: 4.0341 RON (+0.0071)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 kg de caracatita decongelata si clatita in 2-3 ape
1 ceasca si un sfert de ulei de masline
1/3 cana de fulgi de ardei picant
1/2 cana de patrunjel tocat fin
4 catei de usturoi zdrobiti
150 g frunze de telina tocate
sucul de la o lamaie
piper negru

Mod de preparare:

Pune caracatita intr-o tigaie, impreuna cu uleiul de masline, sarea si fulgii de ardei iute, apoi adauga putina apa (cat sa acopere ingredientele) si lasa totul la inabusit. Dupa ce s-a fiert bine caracatita, inlatura-i capul si pielea. Taie tentaculele in bucatele de 2 cm, apoi transfera-le intr-un bol.
Adauga putin ulei de masline, patrunjelul, usturoiul, telina, sucul de lamaie si piperul. Acopera salata si lasa aromele sa intrepatrunda ingredientele timp de o ora.
Salata de caracatita se serveste rece, cu cartofi natur si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tigaie cartofi natur vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019838 (s)