News Flash:

Salata de capsuni cu migdale si spanac

13 Mai 2013
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 g ceapa tocata
60 ml otet de vin
120 ml ulei masline
100 g zahar
20 g seminte de susan
40g migdale tocate
600g capsuni taiate felii
350 g spanac
1 strop sos Worcestershire

Mod de preparare:

Intr-un bol, amesteca bine semintele de susan, zaharul, uleiul, otetul, ceapa si sosul Worcestershire. Acesta va fi dressing-ul pentru salata ta. Pune-l la frigider timp de o ora inainte sa il folosesti.
Intre timp pregateste bolul de salata in care sa ai spanac proaspat, spalat si rupt in bucati, feliile de capsuni si migdalele macinate. Toarna dressing-ul peste  ele si mai pune salata inca 10-15 minute la frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei masline spanac sos worcestershire dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013096 (s)