News Flash:

Salata de capsuni cu fenicul

19 Aprilie 2013
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g capsuni taiate in patru
4 linguri ulei de masline
1 bulb de fenicul taiat
2-3 linguri otet balsamic
1 telina taiata marunt
1 kg mic de frunze de salata
piper

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol capsunele cu celelalte legume, avand grija sa nu faci miscari prea bruste pentru ca acestea sa isi pastreze forma. In alt recipient, combina otetul balsamic si uleiul, preferabil de struguri pentru ca are un gust mai potrivit pentru salatele care contin si fructe. Presara mult piper peste legume si toarna vinegreta chiar inainte sa servesti preparatul.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet balsamic vinegreta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013626 (s)